Hlavní obsah

Sarah Jessica Parkerová se musí starat o muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Herečka Sarah Jessica Parkerová prozradila tajemství svého šťastného a spokojeného manželství. Svého muže, herce Matthewa Brodericka, prý úzkostlivě opečovává a je pro něj ochotna udělat cokoliv.

Foto: Milan Haluška
Článek

Představitelka hlavní role v oblíbeném seriálu Sex ve městě přiznala, že je jedinečnou paní domu a dokonalou hospodyňkou.

Matka osmnáctiměsíčního synka totiž přímo zbožňuje, když může o Brodericka pečovat. "Starám se o něj, když je potřeba, balím jeho zavazadla, nakupuji, zkrátka je o něj postaráno. Matthew už je prostě takový, lidé o něj musí pečovat. Je to od něj skoro neúmyslné," popsala herečka.

Zároveň však připouští, že jí někdy jeho lehká lenost trochu vyvádí z míry. "Chodí pomalu, to já chodím zase rychle. A nikdy nezavolá na taxi. Myslím, že to budu muset dělat pořád," postěžovala si na oko Parkerová.  

Propůjčila tvář reklamě na oblečení

Devětatřicetiletá herečka má před sebou další roli, tentokrát nikoliv hereckou, nýbrž se stane tváří firmy Gap. Výrobci značkového oblečení se upsala až do konce roku.

Objeví se v tištěné reklamě, ale ukáže se i na televizních obrazovkách. "Je úžasná, v džínách vypadá, jako by nosila modely z haute couture," pochválil Parkerovou Gary Muto, šéf firmy. 

Reklama

Související články

Parkerová používá koňský šampón

Obdivovatelé oslnivé hřívy herečky Sarah Jessiky Parkerové budou možná překvapeni. Tajemství bohatých vlasů hrdinky seriálu Sex ve městě je venku. Herečka...

Sex ve městě končí, Parkerová truchlí

Hrdinka úspěšného seriálu "Sex ve městě" Sarah Jessica Parkerová se svěřila, že jí jeho ukončení plánované na letošní únor vhání slzy do očí. Role Carrie...

Sarah Jessica Parkerová mění Sex za román

Herečka Sarah Jessica Parkerová se vydává ve stopách své postavy Carrie Bradshawové, kterou ztvárnila v populárním seriálu Sex ve městě. V současnosti...

Výběr článků

Načítám