Hlavní obsah

Salma Hayeková vymění Hollywood za drůbeží farmu

– LOS ANGELES
Novinky, Korzo

Mexická kráska Salma Hayeková chce vlastnit malou drůbeží farmu, o níž vždycky snila. V mládí totiž řešila dilema, zda se proslavit na stříbrném plátně, nebo žít šťastně mezi slípkami. Tehdy sice zvítězil Hollywood, nyní však filmová Frida hodlá svůj život změnit. Sláva, popularita a přepych jí štěstí nepřinesly.

Foto: Jaroslav Franc

Část obnovené expozice věnované období Rakouska-Uherska

Článek

"Sním o docela malé drůbeží farmě, kde budu sama každý večer sbírat vajíčka a na poli pěstovat zeleninu," prohlásila zcela vážně sedmatřicetiletá Salma. Hvězda snímku Dogma, jejímž současným přítelem je Josh Lucas, má o svém osudovém muži přesnou představu. Hlavně to musí být člověk, který by přesně zapadal do její vesnické selanky.

Romantici a svalovci - kde jste?

"Nemám ráda velkoměstské muže, kteří se mě snaží upoutat svým afektovaným chováním. Je mi z těch přecitlivělých a namyšlených celebrit nanic. Můj partner musí podporovat můj osobnostní a duševní růst. A měl by se samozřejmě vyvíjet se mnou," nechala se slyšet Salma, která prý touží po "urostlém romantikovi".

Svou budoucnost vidí Hayeková ve zcela konkrétních obrysech. "Nemůže být nic krásnějšího, než sedět při západu slunce na terase domu s krásně opáleným svalnatým chlapem, popíjet ledový čaj a čekat, co se odehraje v noci. Okamžitě bych to vyměnila za snobské hollywoodské večírky, které už mi lezou krkem," zasnila se herečka.

V Hollywoodu ji ale ještě nějaký ten pátek pozdrží filmy, k jejichž natáčení už podepsala smlouvy. Pak prý ale hned práskne do bot.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám