Hlavní obsah

Sagvan Tofi ukázal těhotnou milenku

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Sagvan Tofi (45) bude otcem. Už za necelé dva měsíce přivede na svět jeho přítelkyně Alena Zdárská (37) hercova prvního potomka. Alena, která se vyhýbá jakékoli publicitě, ukázala bříško na premiéře Tofiho muzikálu Děti ráje.

Článek

Alena Zdárská žije s Tofim více jak deset let. Společně vychovávají dceru Sáru, kterou má půvabná produkční z prvního manželství. Se Sagvanem čekají prvního společného potomka. "Myslím, že na to už snad v pětačtyřiceti má Sagi nejvyšší čas," směje se Alena.

Zda čekají holčičku nebo chlapečka, zatím netuší. "Nenechali jsme si to říct, chceme se nechat překvapit. I u dcery Sáry měl lékař při ultrazvuku zákaz cokoli říct," řekla Novinkám. Jméno zatím vybrané nemají. Tofi před časem vtipkoval, že svého potomka pojmenuje Alibaba.

U porodu zřejmě herec nebude. "On je takový nervák, že bych si ho u toho ani moc nedokázala představit," dodala se smíchem Alena na premiéře muzikálu Děti ráje. Sagvan Tofi je autorem scénáře. "Líbilo se mi to moc. Myslím, že se to Sagvanovi povedlo a věřím, že to bude mít u diváků velký úspěch. Mimčo trošku kopalo do rytmu, tak bylo taky spokojené," dodala Alena.

Reklama

Výběr článků

Načítám