Hlavní obsah

S Martinem Dejdarem je na dovolené nuda

– PRAHA
Novinky, Korzo

Oblíbený bavič, moderátor a herec Martin Dejdar je v jednom kole a na nedostatek práce si rozhodně stěžovat nemůže. Kromě své nové role v mikro komedii Kausa mediálního trpaslíka a pořadu na Primě Hvězdy na cestách, se připravuje na moderování koncertů Karla Gotta a Heleny Vondráčkové v New Yorku a Chicagu.

Foto: Jan Kaše

Žihobce

Článek

Na pobyt za velkou louží, kam ho doprovodí i jeho manželka, se už velmi těší. Americe ale bude předcházet výlet se synem na hory.

"V tom vypětí, které mám, se snažím si v zimě zalyžovat a v létě pravidelně jezdit k moři do Itálie. Rodina na několik týdnů, já na takových deset až čtrnáct dnů," řekl Dejdar. 

Chodí brzy spát

Populární bavič na sebe prozradil, že na odpočinkové dovolené s ním není skoro žádná zábava. Dovolenou totiž pojímá čistě jako relaxační období, kdy hodně a rád spí.

"Na letní dovolené jsem úplně společensky nemožný. Všichni kolem mne jsou zklamáni, jak jsem nezábavný. Kolem deváté hodiny jsem už v posteli, většinu dovolené prospím. Jak nemám co dělat, nehraji nebo netočím film, tak jsem unavený a úplně vyřízený," vysvětlil Dejdar.

Kromě dobře odvedené práce a úspěchu mu každodenní radost přináší rodina a skutečnost, že vlastně žije. "Zaplaťpánbůh mám zdravou rodinu a přátele kolem sebe. Samozřejmě pak je tu práce, kterou zvládám a snad dělám poctivě. To všechno jsou důvody k radosti," uzavřel Dejdar.

Reklama

Související témata:

Související články

Tipy Martina Dejdara

Here Martin Dejdar uvádí, co jej zaujalo v poslední době v kultuře. Redakčními tipy jsou album Meshell Ndegeocello a básnická prvotina Tomáše Míky Nucený...

Helena Vondráčková: Manžel je gentleman

Sňatek stálice pop music Heleny Vondráčkové před rokem vyvolal četné záporné reakce, které naznačovaly brzký konec vztahu. Zpěvačka, kterou její manžel a nyní...

Výběr článků

Načítám