Hlavní obsah

S brokolicí našla v tašce i hada

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HALSTEAD

Když Angličanka Tina Cosbyová otevřela velký sáček s brokolicí, nestačila se divit. Uviděla totiž živého, třicet centimetrů dlouhého šedo-černého hada, který se kroutil okolo zeleniny.

Článek

Tina Cosbyová vařila čaj pro svou rodinu, když mimo jiné vzala tašku s brokolicí, položila ji na kuchyňskou linku a otevřela. "Už jsem sahala pro zeleninu, když jsem náhle zahlédla hada uvnitř. Jeho úzká očička byla otevřená, zíral na mě a svůj malý jazyk stále vysunoval a zasunoval. Klepala jsem se a byla jsem tak vyděšená, že jsem úplně slyšela mé srdce. Musela jsem si dát šálek čaje na uklidnění," řekla pro deník The Times Cosbyová.

Manžel Tiny - třiatřicetiletý David, vzal hada k veterináři, kde je také stále ještě držen. Odborníci se domnívají, že jde o nejedovatý druh hada, který po svém kousnutí zanechá typickou stopu ve tvaru podkovy.

Tina si stěžovala firmě Tesco, ve které zeleninu koupila. Byla jí poslána omluva a něco přes 2000 korun odškodného ve formě voucherů. Tině však tato kompenzace nestačí. Vedoucí Tesca již spustili šetření, jak se mohl had do tašky se španělskou brokolicí dostat.

Reklama

Související články

Řidiče vyděsil beran na kapotě

V úterý necelou hodinu před půlnocí projížděl rovným úsekem silnice číslo 409 za obcí Stranná ve směru na Kamenici nad Lipou na Pelhřimovsku mladý řidič...

Zajíc zaútočil na psí spřežení

Velký a agresivní zajíc zaútočil na psí spřežení v Norsku. Wenche Offerdalová, která spřežení řídila řekla, že v životě neviděla nic podobného.

Výběr článků

Načítám