Hlavní obsah

Russell Crowe vyhrožuje internetovým novinářům

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Herec Russell Crowe bývá lahůdkou pro internetové novináře, kteří si často a s oblibou smlsnou na jeho kouscích. Populárnímu herci ale došla trpělivost a věčných poznámek a komentářů má už dost.

Článek

Žurnalisté tvrdí, že je na herci neustále co komentovat a hodnotit. Crow  ale považuje všechny články o sobě i svém novém filmu za snůšku lží a nehodlá je dále snášet. Zaútočil proto na internetové novináře a vyhrožuje, že jejich snahy o podávání křivých informací dá k soudu.

"Za mou reputaci ďábla mohou tito zdánlivě neškodní pisálkové. Teď mám ze života hotové peklo a veřejnost si o mně myslí, že jsem ztělesnění satana," míní devětatřicetiletý rodák z Nového Zélandu.

Chce zviditelnit svůj nový film

Crowe si chce vynutit respekt již při propagaci svého nového filmu Master And Commander: The Far Side Of The World. Jistí se tak, aby snímek kvůli hercově špatné pověsti nepropadl.

"Je otázkou, jestli se spíše nebojí, že nový film propadne. Boj proti novinářům je dost možná jen účel, jak na film upozornit. Na paty mu totiž šlapou mladší, krásnější a úspěšnější herci," uvedl zdroj z hercova blízkého okolí.

Novináři si prý bez povolení ani neškrtnou

Podle serveru BBC je Crowe údajně paranoidní, alespoň co se internetu týče. Herec prý nebojuje jen proti dosud vyšlým internetovým článkům, ale v budoucnu chce vyžadovat autorizaci úplně všeho, co o něm budou chtít novináři napsat. Měl by jim vydávat písemný souhlas. Novým opatřením chce vymýtit veškeré drby a nepravdivé informace.

Reklama

Související témata:

Související články

Russell Crowe už je ženatý

Australský herec se oženil s Danielle Spencerovou ve svatební kapličce na svém ranči Nana Glen. Samotnému obřadu předcházel pestrý předsvatební víkend,...

Russellu Croweovi se zakázaný sex vyplatil

Australský herec Russell Crowe tvrdí, že vydržel několik měsíců bez sexu, aby předvedl své nevěstě co nejlepší sexuální výkon během jejich líbánek. Zákázaný...

Výběr článků

Načítám