Hlavní obsah

Ruský melouch George Michaela skončil požárem

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský popový zpěvák George Michael nejdříve překonal ruský rekord ve výši honoráře za vystoupení na soukromém večírku, ale hned na to utrpěl nepříjemné ztráty. Jak totiž uvedl list Sun, zpěvák nejdříve vyinkasoval 1,5 miliónu britských liber (přes 60 miliónů korun) za hodinové vystoupení na novoročních oslavách u ruského niklového magnáta Vladimira Potanina, jenže krátce na to přišel o část hudebních nástrojů a zvukovou aparaturu své doprovodné skupiny.

Článek

Ty totiž shořely při požáru, který po vystoupení George Michaela vypukl v tělocvičně, kde se večírek pro tři stovky pozvaných hostů konal. Stalo se tak však až poté, co se zpěvák a jeho doprovod vydali na zpáteční cestu do Londýna soukromým letadlem.  Dílo zkázy pak dokončili hasiči, co nezničily plameny, to dorazila voda z jejich hadic.

Předchozí ruský rekord ve výši honoráře na soukromé akci držela Christina Aguilera, která v roce 2005 zazpívala na svatbě ruského miliardáře Andreje Melničenka za kulatý milión liber.

Reklama

Související články

George Michael míří k oltáři s milencem

Zpívající idol rebelující mládeže George Michael hodlá vstoupit pod čepec. Poté, co od loňského roku mohou gayové ve Velké Británii legálně uzavřít sňatek...

Výběr článků

Načítám