Hlavní obsah

Romana Jákl Vítová: Chci, aby na mě manžel více žárlil

– Praha

Ačkoli se moderátorka Romana Jákl Vítová (31) stala před rokem matkou, vypadá lépe, než kdy dříve. Rosnička s postavou dvacítky by si proto ráda zpestřila manželství s hercem a producentem Petrem Jáklem (35) špetkou vzájemné žárlivosti. Žárlit má přitom Jákl na co. Přestože je Vítová teprve 11 měsíců po porodu dcery Sofie, shodila už těhotenskou nadváhu a váží dokonce méně, než před otěhotněním.

Článek

"Vylezla jsem nedávno na váhu a koukala jsem, že mám 52 kilo. Tolik jsem vážila naposledy asi ve dvaceti," svěřila s úsměvem blonďatá moderátorka, které ručička na váze ukazovala před otěhotněním těsně pod šedesát kilo.

Díky nejlepší kondici, v jaké kdy kráska byla, by si přála zčeřit klidné vody manželství s kaskadérem trochou obav o věrnost toho druhého. Jákla ale nechává Romanina špičková postava zcela chladným.

Žárlí ráda

"Petr na mě nežárlí a myslím, že nežárlil nikdy. Bohužel ani mně k tomu nedává důvod. A přitom já bych si občas tak ráda trošku zažárlila," posteskla si Vítová, pro kterou je občasné poškádlení mezi partnery kořením vztahu a vnáší do něj nový svěží vítr.

I Jákl má figuru, kterou by mu mohl kdekdo závidět. Známý svalnatý kaskadér je idolem spousty českých dívek i žen. "My si s Petrem prostě natolik věříme a milujeme se, že mezi námi prostor pro žárlení není," uzavřela naoko zklamaně Vítová.

Reklama

Výběr článků

Načítám