Hlavní obsah

Rohy, useknutý nos, stovky piercingů: Fanatici předvedli svá těla modifikovaná do extrému

Novinky, zkr
Caracas

Do Caracasu se koncem ledna sjeli nejextrémnější nadšenci modifikace těla na akci Venezuela Expo Tattoo 2016. V panoptiku nejbizarnějších zjevů byli vidět lidé s rohy na čele, s useknutou špičkou nosu či stovkami piercingů na těle, napsala agentura Reuters.

Foto: Reuters

BEZ KOMENTÁŘE: Přehlídka těch největších extrémů na festivalu tetování a piercingu

Článek

Na čtyřdenním festivalu, který odstartoval 28. ledna, se sešly tisíce příznivců těch největších extrémů. Mezi nimi nemohl chybět držitel Guinnessova rekordu Rolf Buchholz z německého Dortmundu, který má na sobě přes 450 piercingů, 158 z nich jen kolem rtů.

„S tetováním a piercingem jsem začal koncem roku 1999. Často se mě ptají proč. Vlastně ani nevím. Nechal jsem si udělat první tetování, první piercing, líbilo se mi to, a tak jsem jich měl víc a víc,“ popsal svou vášeň Buchholz.

Do modifikace těla jsem byl zainteresovaný už od dětství. První tetování jsem měl někdy ve 12, 13 letech.
Henry Rodriguez

Dalším rekordmanem, který na akci poutal pozornost, byl Henry Rodriguez známý jako Red Skull (Rudá lebka). Ten došel až tak daleko, že si nechal odstranit špičku nosu, aby dosáhl požadovaného vzhledu.

„Do modifikace těla jsem byl zainteresovaný už od raného dětství. První tetování jsem měl někdy ve 12, 13 letech - na pravé noze a pořád tam je. Jsem velmi šťastný za to, čeho jsem dosáhl. Před 15 dny jsem dostal ve Švýcarsku Guinnessův rekord jako jeden z deseti nejvíce upravovaných lidí na světě. A mezi nimi jsem byl na prvním místě,“ pochlubil se.

Tattoo Expo se koná v hlavním městě Venezuely pravidelně. Letos to byl již šestý ročník.

Reklama

Výběr článků

Načítám