Hlavní obsah

Rocky Balboa bude mít obří sochu v srbské vesnici

– ZITISTE

Srbská vesnice Zitiste plánuje vztyčit obrovskou sochu boxerské "hvězdě", kterou není nikdo jiný než Rocky Balboa. Tamější lidé jsou totiž prý znechuceni tím, že dostávají do zpráv jen tehdy, když je jejich vesnice zatopená, což se vzhledem k nevhodné poloze stává poměrně často.

Článek

Posledních několik let bylo pro obyvatele vesnice Zitiste velmi složitých. Několikrát byly jejich domy vystaveny záplavám a sesuvům půdy. Místní úřad nyní podporuje vztyčení Rockyho jako symbol schopnosti vesnice "dostat se zpět do sedla pokaždé, když jste z něj sraženi".

Vesnice zároveň požádala o pomoc americké město Filadelfie, kde už monument akční hvězdě Sylvesteru Stallonovi stojí. Ve vesnici byla dokonce vytvořena Asociace Rockyho Balboa.

"Chceme vytvořit nový obraz naší vesnice, jelikož doposud se o ní mluvilo pouze, když zde byly povodně nebo jiná neštěstí. Dlouho jsme uvažovali, co by nejlépe vyjádřilo naši novou image a došli jsme k Rockymu Balboa. Nikdy se nevzdává, a i když už se zdá být poražen, tak se nakonec zvedne a zvítězí ," řekl mluvčí asociace.

Reklama

Související články

Rocky zvítězí asi pouze s pomocí boží

Filmový veterán Sylvester Stallone připravuje zázrak - filmový a boxerský zároveň. Jinak podle pozorovatelů nelze charakterizovat nový díl ze série filmů...

Výběr článků

Načítám