Hlavní obsah

Robbie Williams: Už nejsem playboy

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Populární britský zpěvák Robbie Williams, známý nočními tahy až do rozbřesku, se rozhodl vést spořádaný život. Čas prý tráví procházkami se psem a vysedáváním v kavárnách. Prohlásil to pro německý časopis TV Direkt.

Foto: Josef Zajíc

Ostravská muzejní noc bude 7.6.2014: Ilustrační snímek.

Článek

"Už nejsem ten dřívější playboy, který vymetal kdejaký večírek. Raději si teď zajdu na kafe a vychutnám si dlouhou procházku se svými psy. Jsem šťastný, jak už jsem opravdu dlouho nebyl. Vím, že možná stárnu, ale vychutnávám si život naplno. Rozhodně nemám špatný pocit z toho, že se blížím ke třicítce," řekl Robbie, který 13. února na narozeninovém dortu sfoukne rovných třicet svíček.  

Zjistil, že není nesmrtelný

Dále prozradil, že se stále cítí ve skvělé formě a vede úžasný normální život, který se liší od dob, kdy se ocitl na vrcholku slávy se skupinou Take That.

"Když je vám sedmnáct, osmnáct nebo devatenáct, pak žijete svůj život na maximum, neznáte žádné limity. Myslíte si, že to nikdy neskončí a život bude pořád jedním velkým večírkem. Mně osobně trvalo až do devětadvaceti let, než jsem zjistil, že nejsem nesmrtelný," tvrdí Williams.

"Věci nemohly být nikdy lepší, než jsou nyní. Žiji tak, jak jsem chtěl vždycky vyprávět svým vnoučatům. To, co se v mém soukromí odehrávalo dříve, už budu možná více cenzurovat, až jim budu o sobě vyprávět," uvedl v rozhovoru zpěvák.

Reklama

Související témata:

Související články

Robbie Williams spí nejradši s knihou

Britský popový zpěvák Robbie Williams se zřejmě rozhodl šokovat své fanynky. "Než se milovat, to si raději vezmu do ruky knížku," prohlásil totiž 29letý idol...

Robbie Williams chodí s Ivankou Trumpovou

Po zdlouhavém pátrání po ideální partnerce došel britský zpěvák Robie Williams patrně ke kýženému cíli. Jeho novou přítelkyní se stala Ivanka Trumpová.

Výběr článků

Načítám