Hlavní obsah

Robbie Williams se před sexem dopuje vitamínovými injekcemi

Novinky, Famous
GÖTEBORG

Robbie Williams se netají tím, že si rád užije s fanynkami sex na jednu noc. Nyní na něj prasklo, že si před podobným vyžitím píchá vitamínovou injekci do zadku. Na zpěváka to prozradily čtyři fanynky, které si s ním užily vášnivou noc po jeho koncertech ve švédském Göteborgu.

Článek

Robbie nyní brázdí svět v rámci svého turné Close Encounters. Vystoupení ho údajně natolik unavují, že si pokaždé musí dát večer oživující vitamínovou injekci, především před sexuálním dováděním, aby měl dostatek energie předvést, co v něm je. Píchá si ji do zadku. Během pobytu v Göteborgu si užil hned se čtyřmi dívkami.

Během nedávného večera obšťastnil dvě sestry

V sobotu 1. července se vyspal se dvěma sestrami, z nichž jedna s ním zůstala na hotelovém pokoji až do rána. V neděli poté odehrál druhý koncert a noc strávil s pětadvacetiletou studentkou medicíny Marií Annerstedtovou. Týden pak završil nocí s neznámou blondýnkou Dane. "Byli jsme vzhůru až do pěti do rána. Robbie se mě ptal, jestli jsem se někdy předváděla mužům jako sestřička. Vtipkoval o doktorech, ale po kompletní prohlídce bylo jeho tělo schopné akce," řekla novinářům Annerstedtová.

Robbie odmítá jakékoliv spekulace o svém sexuálním životě komentovat s tím, že je "naprosto jeho věc, co dělá nebo nedělá po koncertech a v soukromém životě".

Reklama

Související témata:

Související články

Robbie Williams doma sexu neholduje

Jednatřicetiletý britský zpěvák Robbie Williams se svěřil, že ještě nikdy neprovozoval sex ve vlastní posteli. Nedovoluje mu to úzkostlivá péče o vlastní...

Robbie Williams zoufale hledá manželku

Robbie Williams šokoval fanoušky. Nechal se slyšet, že zoufale hledá manželku. Zpěvák, který v minulosti randil například s modelkou Rachel Hunterovou nebo...

Výběr článků

Načítám