Hlavní obsah

Robbie Williams měl po roce a půl rande

– LONDÝN
Novinky, Korzo/P

Zatímco poslední rok a půl trávil zpěvák Robbie Williams střídavě v hlubokých depresích a meditacích, v současnosti se opět otvírá světu a lásce. Šťastnou ženou je kubánská rodačka Valerie Cruzová ze seriálu Nip/tuck, kterou pozval na nákupy do Beverly Hills. Čekalo ho milé přijetí nabídky a pak už jen báječné chvíle s rozkošnou herečkou. Takže starosti mu nyní dělá jen fakt, že mu lékaři diagnostikovali artritidu.

Foto: Josef Zajíc

Rekonstrukce vodního díla Šance na řece Ostravici - Převedení extrémních povodní.

Článek

"Opravdu Valerii zbožňuje a rozhodl se udělat první krok a pozvat ji na rande. Strávili spolu báječný den. Myslím, že ona Robbieho taky dost žere. Šli spolu do Beverly Hills na nákupy a pak lehce poobědvali. Klapalo to mezi nimi skvěle. Mezi nimi to celou dobu romanticky jiskřilo," řekl zpěvákův kamarád.

Osmadvacetiletá Valerie Cruzová je představitelkou psychiatričky Grace Santiagové v seriálu Nip/tuck, jenž má velkou sledovanost v Británii a ve Spojených státech. Robbiemu příběhy z jedné kliniky plastické chirurgie učarovaly, proto hltá všechny díly. Valerie je podle oficiálních vyjádření první ženou, kterou od loňského února zpěvák oslovil. Tehdy se s ním rozešla modelka Rachel Hunterová a zpěvák posléze upadl do hlubokých depresí.

Robbie má kromě lásky i artritidu

Momentálně si však Robbie Williams dělá velké starosti o své zdraví. Třicetiletý miláček žen měl po fotbalu, který si střihl se svými přáteli, silné bolesti v nohou a lékař mu stanovil překvapivou diagnózu, totiž těžkou artritidu.

Megahvězda hudebního průmyslu už po prodělaném šoku dokonce myslí na to, že jí nemoc ukončí kariéru v showbyznysu a mohla by ji nakonec dostat i na invalidní vozík. Pak by se mohl podle svých slov stát předsedou fotbalového klubu.

Reklama

Související články

Robbie Williams: Z peněz jsem nešťastný

Majetek proměnil britského zpěváka Robbieho Williamse v nešťastného člověka. Občas ho prý provázejí myšlenky, že právě bohatství je původem všeho zla. Údajně...

Robbieho Williamse málem zabil kokain

Zpěvák Robbie Williams, který se rozhodl, že po třicítce pověsí své povolání definitivně na hřebík, v minulosti často holdoval drogám a alkoholu. Teprve nyní...

Výběr článků

Načítám