Hlavní obsah

Robbie Williams léčí citovou trýzeň bouřlivým sexem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Ačkoli se nedávno vdala za jiného, britský zpěvák Robbie Williams (32) tvrdí, že jeho srdce stále patří jisté Rachel Gilsonové. Ve své autobiografii Feel uvádí, že ji stále miluje a zklamání nad jejich rozchodem utápí v divokých sexuálních orgiích s jinými ženami.

Článek

Jeho nejnovější utěšovatelkou není nikdo jiný, než nezdárná neteř britského následníka trůnu Tara Palmer-Tomkinsonová. Multimilionářka a čtyřiatřicetiletá příslušnice londýnské společenské smetánky, s níž princ Charles zakázal svým synům Williamovi a Harrymu jakýkoliv kontakt poté, co zjistil, že je svádí ke konzumaci kokainu a snaží se je zasvětit do umění milovat.

Právě v její náruči se zpěvák, označovaný za nejerotičtější hvězdu pop-music na světě, cítí jako ryba ve vodě. Britští bulvární reportéři vypátrali, že spolu strávili v posteli plných deset dní.

"Opouštěli ji jen tehdy, když si telefonicky objednávali pizzu nebo další láhev šampaňského," uvádějí. Tara, která se s Robbiem zná už deset let, byla prý jeho výdrží a sexuální fantazií zcela ohromena.

"Je to nejpotentnější muž planety," tvrdí prý přítelkyním. To samé sice ještě přednedávnem tvrdila o předchozím milenci, autoru a interpretovi romantických písní Jamesu Bluntovi (30), toho však nyní ve srovnání s Williamsem označuje za trpaslíka. O trvalejším vztahu s Robbiem si však iluze nedělá.

"Je mezinárodní celebritou, střídavě žije tady a v Los Angeles, a to by rozhodně nedělalo dobrotu," dementuje spekulace o možném zasnoubení a případném sňatku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám