Hlavní obsah

Rihanna si dala na paži vytetovat revolver, aby ji chránil

– New York

Zpěvačka Rihanna (21) si nechala na pravý bok vytetovat revolver. Kérka je pro ni "symbolem síly a ochrany". Poté, co se vrátila ke Chrisi Brownovi, který ji nedávno surově zmlátil, asi ochranu potřebuje.

Foto: Právo

Zpěvačka Rihanna

Článek

"Jsem velký zastánce zbraní. Tak jsem jí řekl: ,Co takhle nějakou pistoli?´a navrhl jsem jí obrázek revolveru, o němž jsem si myslel, že by vypadal dobře. Rihanně se to moc líbilo. Je to silné. Je to ochrana. Alespoň já to tak vidím," říká tatér BangBang, který Rihanně revolver "vyrobil".

Zpěvačka původem z Barbadosu chtěla revolver na každém rameni. Nakonec se ale rozhodla od tohoto nápadu upustit. Má totiž pózovat pro společnost Cover Girl a viditelné tetování by mohlo způsobit problémy se smlouvou.

Tetování má mnoho

"Napřed jsme přemýšleli o tom, že bychom revolver vytetovali na prst, blízko u zápěstí, nebo na ramena. Líbilo se jí to, ale odvádělo to pozornost od tváře. Tetování nakonec trvalo tak čtvrt hodinky. Vůbec si nestěžovala," dodává muž, který hvězdu potetoval.

BangBang je autorem většiny tetování, které Rihanna má. Zpěvačka má na krku a zádech několik hvězdiček, notu na kotníku, znak Ryb za pravým uchem, hvězdičku v pravém uchu a na pravém ukazováčku slovo "Psst!".

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám