Hlavní obsah

Rihanna je údajně s násilníkem Brownem těhotná, chce ho zpět

LOS ANGELES

Zpěvačka Rihanna se prý chce vrátit ke svému partnerovi Chrisi Brownovi, jenž ji před několika týdny brutálně zmlátil na ulici. Nikdo dosud nechápal, proč chce mladičká zpěvačka k násilníkovi zpět. Magazín Star teď ale přinesl vysvětlení, podle jeho zdrojů je totiž Rihanna s Brownem těhotná.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák Chris Brown (v oranžové bundě) s Rihannou

Článek

Mediální zástupci obou hvězd sice zprávu o těhotenství nepotvrdily, ale mezi deníky a magazíny v USA je už veřejným tajemstvím. Podle deníku National Enquirer má být jednadvacetiletá zpěvačka těhotná s Brownem a právě kvůli dítěti se k němu chce vrátit.

K hádce a brutální fyzické potyčce mezi nimi došlo 8. února letošního roku. Pár dní nato magazín TMZ zveřejnil policejní snímky obličeje zmlácené zpěvačky. Na obrázku byl oteklý obličej Rihanny s krvavým rtem a podlitinami.

Brownovo chování odsoudila řada osobností. On sám se omluvil několikrát a navštěvuje teď kurz zvládání agresivity. Jeho kolega 50 Cent pak na svých stránkách zveřejnil komiks, v němž si z jejich hádky udělal legraci.

V televizi MTV se pak omluvil: „Myslel jsem si, že je to něco, z čeho se dá udělat legrace, jako to dělá každý jiný komik nebo někdo, kdo se snaží vytěžit z aktuálních událostí. Poté, co jsem ale viděl fotky Rihanny, to už nebylo vůbec vtipné.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám