Hlavní obsah

Řidič zaparkoval svůj terénní vůz na dalších autech, po chvíli radši ujel

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toronto

Zaparkovat svůj vůz na kýžené místo je někdy tak trochu umění, zejména pak když disponujete terénním vozidlem, se kterým si tak úplně nerozumíte. Své by o tom mohl říci asi i neznámý řidič (či možná řidička), kterému se nepodařilo dobře zaparkovat před fitness centrem v kanadském Ontariu.

Článek

Neznámý řidič terénního vozidla (pravděpodobně BMW X3 či X5) se postaral o dokonalé odrovnání dvou osobních vozidel zaparkovaných na parkovišti u fitness centra Extreme Fitness Thornhill v kanadském Ontariu.

Řidič si pravděpodobně zaměnil brzdu s plynem a místo toho, aby klidně zaparkoval, tak zrychlil a vjel na kapotu a přední sklo dvěma automobilům. Policie zatím po něm marně pátrá.

Lidé se v několika diskuzích na internetu dohadují, zda byl řidičem mladík, který si vzal auto od rodičů a spletl si brzdu s plynem, či zda za neuvěřitelnou chybou stojí jen nepozorná řidička. Další teorií je pak to, že za ojedinělým pochybením stojí známý nešvar - telefonování za volantem.

Reklama

Výběr článků

Načítám