Hlavní obsah

Řidič udělal na dálnici myšku, druhý si to s ním šel vyřídit pěstmi

Novinky, zkr
Wednesbury

Dálnice M5 u britského Wednesbury se proměnila v boxerský ring. Dálniční pirát tam při zpomalení provozu udělal myšku před vozidlem silniční údržby, jeho řidič si to ovšem nenechal líbit. Vystoupil z vozu a oba muži se pustili mezi auty do pěstního souboje, uvedla agentura Caters News.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidiči se na dálnici pustili do pěstního soubojeVideo: Caters News, AP

 
Článek

Celý incident, který se odehrál 25. května během odpolední dopravní špičky, zachytila kamera ve voze dalšího motoristy Joe Mathera. Na záznamu je vidět, jak řidič Volkswagenu vjede těsně před silničářský vůz, aniž by dal blinkr, takže druhý řidič musel dupnout na brzdy.

V tu chvíli se doprava zcela zastavila, oba řidiči téměř zároveň vystoupili ze svých vozidel a pustili se do sebe. Arogantní řidič nakonec poslal silničáře k zemi a oba se zase vrátili za volanty.

„Jen jsem tam nevěřícně seděl. Volkswagen přejížděl z pruhu do pruhu bez znamení opakovaně. Ne moc dlouho předtím vjel stejným způsobem i před mé auto. Ten chlápek takto otravoval řadu dalších řidičů,“ popsal Mather.

Podle něj vystoupil z auta i silničářův spolujezdec, do bitky se ale nezapojil. Mluvčí údržbářské společnosti k události sdělil jen: „Bez komentáře.”

Reklama

Výběr článků

Načítám