Hlavní obsah

Řidič přežil svou smrt, auto s ním zůstalo viset z mostu

Novinky, Karolína Vrbasová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beaverton

Scéna, která vypadá jako z akčního filmu - auto prorazilo svodidla nadjezdu v americkém městě Beaverton a zůstalo viset v prostoru nad silnicí. Při pohledu na tuhle děsivě vypadající nehodu dodávky doslova běhá mráz po zádech.

Řidič přežil svou smrt, auto s ním zůstalo viset z mostu

 
Článek

Ve městě Beaverton v severním Oregonu v USA měli hasiči a záchranáři napilno. Řidič dodávky se tu málem zřítil se svým vozem z nadjezdu. Poté, co prorazil svodidla, zůstal se svou červenou dodávkou viset nad rušnou silnicí.

Ohrožen tak byl nejen jeho život, ale také životy lidí v autech pohybujících se pod ním. Pokud by se masa plechu zřítila, mohlo by to mít nedozírné následky. Jen díky okamžité reakci přihlížejících byli záchranáři a hasiči na místě ve velmi krátkém čase.

Podle očitých svědků byla  jízda nešťastníka poměrně zběsilá, auto vypadalo, jakoby nad ním řidič ztrácel kontrolu. Pak prudce narazilo do svodidel, přičemž náraz byl tak silný, že je naprosto zdevastoval.

Osmatřicetiletý muž zůstal uvězněný v přední části vozu. Díky profesionální práci hasičů a záchranářů byl odtud pomocí vysokozdvižného vozíku vyproštěn a odvezen do nemocnice. Jeho zranění podle aktuálních informací nejsou vážná.

Co přesně se za volantem odehrálo, vyšetřovatelé zatím netuší, ale spekuluje se o tom, že značnou roli v tomto případě sehrál alkohol. Obvykle takové nehody končí smrtí, muž může hovořit o neuvěřitelném štěstí.

Reklama

Výběr článků

Načítám