Hlavní obsah

Reklama útulku pro zvířata dojme i ty největší tvrďáky

Novinky, vps

V londýnském útulku The Mayhew Animal Home, který ročně zachrání tisíce psů a koček, si uvědomili, že přesvědčovat dnes někoho konvenčními metodami, aby si vzal zvíře z útulku, je neefektivní. Rozhodli se proto vytvořit originální reklamu, která podle nich bude mít mnohem větší úspěch.

Nemilovaní: Reklama, která vás chytne za srdceVideo: The Mayhew Animal Home

 
Článek

Spot s názvem Nemilovaní nabízí pohled na tři různé lidi - fotbalového rozhodčího, ostrahu klubu a ženu, jež se snaží oslovit kolemjdoucí na ulici.

Ve své práci se musejí snášet nepochopení či přímo zlobu od ostatních. Neprožívají zrovna šťastné chvíle, všichni tři se s nimi však vyrovnají. Vědí totiž, že doma na ně čeká někdo, kdo je miluje – jejich psi.

„Nemůžu se dívat na reklamy s týranými nebo hladovějícími zvířaty. Jsou příliš znepokojující. Chtěl jsem vytvořit reklamu, která říká pravdu o tom, co nám psi dávají, jak se díky nim cítíme, proč je tolik milujeme,“ řekl tvůrce reklamy Dominic Goldman, který je kreativním ředitelem v agentuře Bartle Bogle Hegarty.

Může se Vám hodit na Firmy.cz

„Jsme potěšeni, že si Dominic vybral Mayhew. Vždy se snažíme různými způsoby informovat lidi o naší práci. Jsme si jistí, že tato reklama pomůže lidem pochopit, kolik výhod může přinést vlastnictví psa,“ uvedla ředitelka útulku Caroline Yatesová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám