Hlavní obsah

Reality show jsou cestou, jak se dostat do zahraničí

– PRAHA/PAŘÍŽ

Pomalu se už stává zvykem, že se část soutěžících různých reality show podívá do zahraničí. Všichni si možná ještě pamatujete, jak ve VyVolených 2 Karol s Marií navštívily Egypt. Marie je středem pozornosti i v nové reality show Bar, kde již několik dnů flirtuje se soutěžícím Honzou, který už během soutěže zlámal tolik srdíček, že to mnoho mužů nestihne za celý život. A kam, že se podívali soutěžící Baru? Část z nich má za sebou krásnou prohlídku Paříže.

Článek

Žlutí byli v pátek vzbuzeni v půl páté ráno. Byli informováni o tom, že jedou uklízet Václavské náměstí, nafasují slušivé oranžové vesty a s koštětem a lopatkou v ruce budou pracovat až do večera. Záměrně byli uvedeni v omyl, aby se tým červených nedozvěděl, co se plánuje.

Již ve čtvrtek byly soutěžícím vybrány občanské průkazy, aby městská správa měla potřebná data pro smlouvy a Žlutí tak mohli oficiálně posloužit úklidovým službám města. Tato dezinformace kryla fakt, že občanské průkazy posloužily coby cestovní doklady Žlutých na výlet za hranice. Žlutí totiž letěli do francouzského hlavního města - Paříže.

*Kliknutím na obrázek jej zvětšíte na plnou velikost

Dagmar letěla poprvé v životě

Nejdříve si mysleli, že je čeká úklid letiště, ale v ten moment, kdy jim byly rozdány palubní vstupenky, jim vše došlo. Všichni měli velkou radost, jen Dagmar byla trochu na rozpacích. Přebarvená blondýnka totiž ještě v životě neletěla letadlem. Otázkou je, zda soutěžící věděli o zmařených teroristických útocích či ne. To by byla Dagmařina zeleň v obličeji možná ještě o dva tóny brčálovější.

Žlutí neunikli práci ani v letadle. Cestujícím míchali mojita a na palubě obsluhovali. Z Dagmar by pravděpodobně letuška být nemohla, protože se jí podařilo vylít na podlahu celý tác s namíchanými mojity. Na její omluvu budiž řečeno, že do ní nechtěně strčil kameraman.

Z velké Eiffelovky přivezli malou Eiffelovku

V Paříži se Žlutí projeli po Seině, podívali se na katedrálu NotreDame, prošli se po Eiffelovce a navštívili typický pařížský bar. Drobek se projevil jako typický Čech z filmu Slunce, Seno, Erotika. Když spatřil NotreDame s údivem řekl: "Tož to vypadá skoro jako kostel u nás v Rohovci!", čímž všechny doslova odrovnal.

Na Eiffelovce všichni nacvičili zdravici k narozeninám Flarymu a jako dárek mu koupili malý model Eiffelovky. Flary totiž v den jejich cesty slavil. V Praze přistáli po deváté hodině večerní, zabalili dárek a šli do Baru popřát. Ke svému přání ještě pustili zdravici přímo z Eiffelovky na plazmové televizi. Reakce červených byly dosti smíšené. Petry první reakce byla: "Jóóó Václavák, chudinky! Oni byli v Paříži a my jsme lepší, více pracujeme, ale v Paříži byli oni!"

Reklama

Související témata:

Související články

Anife drží kvůli Baru žlutý smutek

Reality show bar má svého prvního odpadlíka, přesněji řečeno odpadlici. Je jí tanečnice Anife-Ismet Hassan, která do soutěže nastupovala jako VIP soutěžící....

Rocker: "Tak tohle mi hlava nebere!"

Zdá se to jako jeden velký koloběh. Diváci nominují na vyřazení někoho ze žlutého týmu, ten pošle do žhavého křesla bez sebemenších rozporů blondýnku Dagmar...

BAR: Pavel a Honza se zhroutili

Reality show nebývají procházkou růžovým sadem. Důkazem toho je i reality show Bar, kde se během středečního dne zhroutili hned dva soutěžící ze žlutého týmu,...

Výběr článků

Načítám