Hlavní obsah

Radka Kocurová se zalíbila Němcům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Modelka Radka Kocurová, přítelkyně záložníka Tomáše Rosického a 2. vicemiss ČR 2002, si získala přízeň čtenářů internetového vydání německého deníku Bild. Ti ji totiž zvolili za jednu z nejatraktivnějších partnerek fotbalistů na probíhajícím mistrovství Evropy v kopané.

Foto: Magistrát města Plzně

Pozitivní ohlasy na adresu západočeské metropole a jejího projektu zazněly v Plzni, která se o uplynulém víkend loučila s prestižním titulem.

Článek

Kocurová získala ve čtenářské anketě na internetu celkem 20,85 procenta hlasů. Před ní se dostala jen manželka chorvatského hráče Roberta Kovače. Anicou před devíti lety získala druhé místo na soutěži Miss World.

Třetí místo v anketě vybojovala choť Tomáše Ujfalušiho Kateřina. Jedna z nejostřeji sledovaných manželek fotbalistů - bývalá členka skupiny Spice Girls - Victoria Beckhamová se však překvapivě dostala až na pátou příčku. Čtenáři vybírali z jedenácti krasavic.

Třiadvacetiletá Radka Kocurová se narodila v Karviné, kde také vystudovala Obchodní a bankovní akademii. S Rosickým se stýká od roku 2002. Ještě při studiích se jí zalíbil na stránkách časopisu, aniž by tušila, o koho jde. Z legrace tehdy prohodila, že jí jednou bude patřit. Přání se Radce vyplnilo.

Reklama

Související témata:

Související články

Láska Kocurové a Rosického stále více kvete

Když se Radky Kocurové během finálového večera soutěže o Miss ČR 2003 ptali, co bylo na její roční funkci 2. vicemiss nejlepší, odpověděla, že možnost podívat...

Výběr článků

Načítám