Hlavní obsah

Rachel Hunterová má v Hollywoodu smůlu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Doslova před očima se čtyřiatřicetileté britské topmodelce Rachel Hunterové rozplynul sen o tom, že se stane slavnou televizní hvězdou. Z natáčení seriálu Denial, který chtěl konkurovat úspěšnému snímku Sex ve městě a v němž měla ztvárnit jednu z hlavních rolí, totiž nic nebude.

Foto: Techmania Science Center

Návštěvníci Techmanie naběhali již přes tisíc tři sta kilometrů.

Článek

"Celebrity, které byly pro jednotlivé role vybrány, byly skutečně půvabné a sexy, ale to je tak jediné, co nelze projektu upřít," informuje londýnský deník Mirror.

Po přečtení scénáře pilotního snímku celého seriálu však o jeho realizaci neprojevily zájem americké produkční firmy a také britské televizní společnosti rozhodně odmítly podílet se na jeho spolufinancování.

Chodila i na kurzy

Jejich rozhodnutí znamená těžkou ránu právě pro Rachel Hunterovou, bývalou manželku populárního rockového zpěváka Roda Stewarta, s nímž má dvě děti, která očekávala, že díky Denialu se po úspěšné kariéře na přehlídkových molech rázem vyšvihne mezi hollywoodské celebrity.

"Rachel, která se před několika lety odstěhovala od manžela, kvůli účasti na natáčení dokonce absolvovala několikaměsíční intenzívní kurs herectví," prozrazuje list.

Peníze nepotřebuje

Zklamána jistě není Rachel Hunterová kvůli penězům, které si mohla vydělat. V polovině minulého měsíce dokončila focení pro časopis Playboy. Pánové se tak mohou těšit na to, že půvabnou rodačku z Nového Zélandu, která si pózováním vydělala 1,8 miliónu dolarů, uvidí na stránkách svého magazínu nahoře bez.

Reklama

Související témata:

Související články

Rachel Hunterová odhalila ňadra pro Playboy

Bývalá topmodelka Rachel Hunterová (34) přijala nabídku pánského časopisu Playboy a nafotila sérii lechtivých snímků "nahoře bez". Svou krásu časopisu prodala...

Výběr článků

Načítám