Hlavní obsah

Racek nám ze zahrady odnesl čivavu, tvrdí žena

Novinky, tcs

Po hnědobílé čivavě jménem Gizmo pátrá od neděle zoufalá majitelka Becca Hillová z britského Paingtonu v Devonu. Nebohý psík dováděl na zahradě, když se náhle z oblohy snesl racek a čivavu odnesl neznámo kam. Becca tajně doufá, že její miláček je v pořádku a že se někde najde.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Čtyřletý Gizomo, po němž majitelka od neděle marně pátrá, odpoledne skotačil na zahradě. „Přítel zrovna věšel prádlo, když viděl, jak se racek náhle snesl k zemi,“ uvedla čtyřiadvacetiletá Becca pro místní deník Devon Live, který o incidentu informoval.

Během pár okamžiků se čivava nedobrovolně ocitla ve vzduchu a racek s ní zmizel neznámo kam.

Gizmo na archivní fotografii

„Nemám tušení, jestli racek Gizma pustil a kde by teď mohl být,“ uvedla nešťastná Becca, která kromě Gizma vlastní ještě další dvě čivavy. Dodala, že podobné historky už slyšela, nikdy si však nepomyslela, že by se to mohlo stát jí a nebohému Gizmovi.

I přes neúprosnou logiku, která jasně předurčuje pravděpodobný Gizmův osud, Becca stále doufá, že se čivava najde živá a zdravá. Ztrátu oblíbeného pejska nese prý obzvlášť těžce její šestiletá dcera.

Podle odborníků jsou útoky racků na malé psy naštěstí spíše vzácností. V roce 2015 však rovněž v Devonu hejno racků uklovalo štěně čivavy na terase domku jeho majitelky, Niki Waynové.

Reklama

Výběr článků

Načítám