Hlavní obsah

Putin dostal od ruské dívky z Ivanova nabídku k sňatku

Ruský prezident Vladimir Putin při pátečním výjezdu do města Ivanovo, ležícího asi 250 kilometrů severovýchodně od Moskvy, dostal od místní obyvatelky nabídku k sňatku. Ruský vůdce, který si dlouho pěstoval obraz neohroženého dobrodruha, tentokrát podle agentur Interfax a Ria Novosti vypadal „poněkud bezradně”.

Foto: Maxim Shemetov, Reuters

Ruský prezident Vladimir Putin

Článek

„A vezmete si mne za ženu,” vykřikla na Putina dívka z davu lidí, se kterými se prezident bavil po prohlídce opravené dětské nemocnice. „Prohodili spolu několik vět a poté dívka (Putinovi) poděkovala,” vylíčili reportéři.

Bude líp, chlácholil Putin chudou ženu, která ho zasypala výtkami

Evropa

Putin, který v roce 2013 oznámil rozvod s manželkou Ljudmilou, původně letuškou, se později k nabídce vrátil. „Nerad bych říkal triviálnosti, ale nelze to pominout. O Ivanovu se vždy říkalo, že je městem nevěst — a dneska jsem tu taky dostal příslušnou nabídku,” řekl. Dodal, že dívka, která jej před kamerami požádala o ruku, bude jistě slavná v celé zemi.

Putin slíbil zachovat pojmy maminka a tatínek v Rusku

Evropa

Ivanovo bývalo označováno za metropoli ruského textilního průmyslu, takže lze předpokládat převahu žen v místní populaci, která čítá asi 400 tisíc lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám