Hlavní obsah

Proti svůdníkům dcery má Banderas připraven Zorrův meč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodská filmová hvězda Antonio Banderas si stále schovává doma původní meč Zorra mstitele jako odstrašující zbraň proti případným zlodějům nebo chlapcům, kteří by chtěli zamotat hlavu jeho devítileté dceři.

Článek

Úzkostlivý 45letý tatíček, který žije s o tři roky starší manželkou herečkou Melanií Griffithovou a dcerou Stellou, drží tuto zbraň na bezpečném místě a cítí se prý mnohem jistěji, když ví, že je připravená, kdyby ji potřeboval.

"Už tehdy, když jsem před devíti lety točil první film o Zorrovi, jsem si nechal meč," vyzradil novinářům hlavní hrdina filmů Zorro: Tajemná tvář a Legenda o Zorrovi. "Neřeknu vám ale, kde ho mám, je to strategické místo v mém domě," řekl tajemně hollywoodský Zorro mstitel a dodal, že už předem lituje každého zloděje, který by se odvážil ukázat v jeho domě. "Už také vím, co bych řekl úřadům... Pane, pokusil se mě okrást, a tak jsem do něj vysekal velké písmeno Z."

Muž s černou maskou také ví, jak by se vypořádal s chlapcem, který by nemístně obtěžoval jeho dceru. "Sundám tento meč a řeknu: Synku, pojď mé pracovny, popovídáme si trochu."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám