Hlavní obsah

Princ William a Kate Middletonová se k sobě nevrátí

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský korunní princ William a jeho bývalá přítelkyně Kate Middletonová znovu do stejné řeky vstupovat nehodlají. Ačkoli se spolu objevili na party pořádané k příležitosti ukončení princovy služby v armádě, přišli a odešli jako bývalí partneři a dobří přátelé. William zvolil expřítelkyni proto, aby předešel zbytečným mediálním spekulacím, že má novou dívku.

Foto: Profimedia.cz

Princ William a Kate chtějí zůstat dobrými přáteli.

Článek

Kate souhlasila. Ráda svého dobrého kamaráda doprovodila na party Freakin' Naughty, která byla vedena ve stylu Moulin Rouge. Nástupník britského trůnu tam spolu se svými kolegy z armády oslavil konec vyčerpávajícího vojenského výcviku.

"Od Williama se očekávalo, že přivede nějakého hosta a Kate byla přirozenou volbou. Kdyby pozval nějakou dívku ze společnosti, mohlo by to vyslat na veřejnost špatné signály. Jeho postoj ke Kate je jasný. Chce s ní zůstat dobrým kamarádem, to je vše," přiznal britskému listu The Sun zdroj blízký královské rodině.

William s Kate začal randit na St. Andrews University v roce 2003. Po čtyřech letech se ale rozešli, poněvadž jim prý na sebe nezbýval dostatek času. Přitom ještě 20. dubna letošního roku byli poddaní jejího veličenstva přesvědčeni, že jejich budoucí král požádá Middletonovou o ruku. Místo toho přišlo veřejné oznámení, že se v dobrém rozcházejí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám