Hlavní obsah

Princ Harry pod kanonádou brambor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na prince Harryho se snesla bramborová smršť, kterou po něm vrhali jeho kamarádi z akademie v rámci tréninku. Harry se tak měl naučit, jak se vypořádat s pouličními nepokoji.

Článek

Když princ Harry začal s tréninkem na Sandhurstské vojenské akademii, mohl si být dobře vědom toho, že armádní život neznamená prvotřídní kuchyni.

Jeho kolegové, kteří hráli vzbouřence se nikterak neostýchali a Harryho syrovými bramborami pořádně hnali. Zdroj ze cvičiště řekl, že si Harry jistě nějaké ty menší šrámy odnesl.

Princ Harry byl rád na "špatné" straně

O několik chvil později měl ovšem příležitost kamarádům vše vrátit. Jeden zdroj uvedl, že Harry byl nejdřív členem týmu "dobrých", ale když se poté role otočily, tak byl úplně nadšen.

Celé cvičení bylo součástí 44 týdnů dlouhého výcviku, který má kadety zásadně naučit, jak se vypořádat s výtržníky a teroristy.

Reklama

Související témata:

Související články

Prince Harryho na akademii poprvé seřvali

Sotva dva týdny poté, co britský princ Harry vstoupil na elitní vojenskou akademii v Sandhurstu, již poznal pravý vojenský dril. Svým nečinným postáváním...

Výběr článků

Načítám