Hlavní obsah

Při přívalové povodni v Glasgow spatřili mořskou pannu

Území Skotska o uplynulém víkendu sužovaly přívalové lijáky a bouřky, které způsobily výrazné komplikace například v Glasgow. K vidění byly i bizarní situace, kdy jeden z tamních obyvatel vyfotil na ulici živou „mořskou pannu”.

Foto: Profimedia.cz

Přívalové povodně trápily Glasgow.

Článek

Autorem snímku je jistý Gavin Millar, jehož bizarní fotografii z čtvrti Battlefield následně přebrala řada médií a snímek se začal šířit po sociálních sítích.

„Miluju svoji čtvrť, dnes se na parkovišti rochnila ve vodě mořská panna. Doufám, že všichni, kterým povodně zkomplikovaly život, jsou v pořádku,” komentoval nevšední situaci jeden z obyvatel Glasgow, který naštěstí zůstal v bezpečí horního patra domu.

Ačkoliv se z dálky skutečně zdá, že mořská panna zavítala do Glasgow, pochopitelně se jedná o žert neznámé ženy, která se nasoukala do oblečku, ve kterém na ulici vesele skotačila.

Meteorologové varovali, že silné bouřky zasáhnou Skotsko i z kraje týdne, pak by se ale měla situace začít uklidňovat. Mezitím voda zkomplikovala situaci také řidičům, když byla zatopena řada cest. Povodně komplikovaly také železniční dopravu, uvedl server BBC.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám