Hlavní obsah

Při cestě do herny zapomněla v taxíku dítě

BUKUREŠŤ

Nejmenovaná obyvatelka Rumunska zřejmě při vidině velké výhry zapomněla cestou do herny své dítko na zadní sedačce taxíku. Na dítě ji upozornili až po několika hodinách šofér a policie.

Foto: Klaus Rudloff Zoo Berlin

Egernie Stokesova

Článek

Rumunka byla do nadcházející hry natolik zabraná, že si nevšimla, že z taxíku vystupuje bez svého dítěte. Řidič Toader Versan z města Cluj se na zadní sedačku podíval až poté, co jej upoutaly podivné zvuky. Nejprve se ale domníval, že klientka ve voze zapomněla domácí zvíře, které začalo kňučet.

Když zvuky neustávaly, zastavil a na sedadle spatřil dítě, napsal deník Adevarul. Řidič nelenil a zavolal policii. Strážníci nejprve nevěděli, kde matku hledat, řidič si však vzpomněl, že jí vezl do místní herny. Zde také policisté ženu našli.

Dítě nepostrádala

Ta přitom po svém potomkovi vůbec nepátrala. Teprve když jí položili otázku, zda něco v taxíku nezapomněla, zakřičela: "Můj bože, kde je mé dítě?"

Policii se však dušovala, že v žádném případě neměla v úmyslu dítě opustit. Prý na něj jen zapomněla. Spolek na ochranu dětí případ ještě podrobně prošetří.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám