Hlavní obsah

Prchající naháč rozpoutal policejní honičku

Novinky, pal

Ve městě Golden Beach na Floridě se odehrála neuvěřitelná policejní honička. Strážci zákona museli uzavřít rozsáhlou oblast kolem několika obytných bloků, která bývá v ranní špičce silně vytížená. To vše kvůli prchajícímu naháčovi.

Foto: Profimedia.cz

Honičku s nahatým mužem absolvovala policie na Floridě (Ilustrační foto)

Článek

Na mobilem natočeném videu je vidět nahatý muž, pobíhající zmateně po parkovišti. Naháč byl později identifikován jako Walter Martin a video jej zachycuje uprostřed jeho šíleného příběhu.

Ten začal tím, že byl během rvačky vyhozen z balkónu z druhého patra místní bytové jednotky. Odtud křičící doběhl na parkoviště, kde zjevně dezorientovaný pobíhal tak, jak ho pánbůh stvořil.

Honičku spustil ukradením SUV

Pak spatřil auto, které z parkoviště odjíždí a naskočil mu na kapotu. Z auta seskočil v ulici Ocean Drive poblíž hlídaného parkoviště. Popral se s obsluhou a nasedl do šedého SUV.

Kradl z banky ve velkém peníze, pak se s nimi chlubil na fotkách

Koktejl

V této chvíli odstartovala i policejní honička. Strážci zákona chytili kličkujícího řidiče na konci South Ocean Drive, kde mu zablokovali cestu. Ale Walter Martin se tím zastavit nenechal a do policejního vozu naboural a po srážce z auta vylezl a snažil se utíkat přes silnici po svých.

Padlo několik varovných výstřelů a policisté uprchlíka dohonili a zatkli. Podle policejních údajů celý konflikt jak policisté, tak i Walter Martin odnesli lehkými zraněními.

Reklama

Výběr článků

Načítám