Hlavní obsah

Prase hlídající prasklé potrubí ochromilo vlaky v londýnské čtvrti

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu odpoledne vyrazili opraváři k prasklému vodovodnímu potrubí ve čtvrti Surbiton v jihozápadní části Londýna. Voda se valila směrem ke kolejím a přívod vody musel být zastaven co nejdřív. Jenže opravářům stála v cestě překážka, se kterou nepočítali. Prase, které je nechtělo k prasklému potrubí pustit.

Foto: Profimedia.cz

Opraváři se nakonec s prasetem dokázali spřátelit.

Článek

Zastavit příval vody bylo pro zaměstnance firmy Thames Water prioritou. Na trávníku mezi domy, kde bylo prasklé potrubí, se nacházelo zhruba 130 kilogramů vážící prase, které nechtělo opraváře pustit.

Voda už se mezitím dostala na koleje jedné z velice vytížených železničních tras a provoz musel být přerušen. Jak uvedl deník Telegraph, který o události informoval, navzdory prvním zprávám nebylo prase příliš agresivní. Kdykoliv se však pracovníci přiblížili, zvíře se poplašilo a zaujalo výhrůžný postoj.

Foto: Profimedia.cz

Prase Pickle nadělalo opravářům vrásky.

Pomohl až majitel prasete, zvaného Pickle (Nakládaná okurka), který zvíře odlákal na pytlík brambůrek. Provoz na trati byl obnoven až ve čtyři hodiny odpoledne a jak dráhy, tak vodovodní společnost se cestujícím omluvily.

Reklama

Výběr článků

Načítám