Hlavní obsah

Praha oživila romantiku lásky Pitta a Jolie

Novinky, Famous
PRAHA

V ulicích Prahy prýští romantika snad ze všech škvír. Kouzlo české matky měst objevují také Angelina Jolie a Brad Pitt, kteří zde pobývají kvůli natáčení filmu Wanted. A podle přátel slavné dvojice si naši hlavní metropoli vychvalují nejen pro její půvab, ale také kvůli romantice, kterou do jejich vztahu dokázala vrátit. Dvojice přitom prý zažívala v posledních týdnech těžkou krizi.

Článek

Angelina Jolie natáčí jen dopoledne. Producenti museli harmonogram upravit tak, aby s Bradem Pittem a dětmi mohla trávit každý den odpolední a večerní hodiny. Pro Pitta je čtyřtýdenní pobyt v Praze skutečnou rodinnou dovolenou.

Ačkoli jejich vilu v Bubenči obklopují bambusové zástěny proti čumilům a novinářům, nebojí se hollywoodský pár vycházet do města. Téměř každý den navštěvují nějakou romantickou restauraci a užívají si jeden druhého.

"Oba si to nesmírně užívají. Je to pro ně vytoužená dovolená. Zapomněli v Praze na všechno to, co je od počátku roku stíhalo ve Státech. Do jejich vztahu se vrací romantika," citoval britský list The Sun kamarádku hvězdného páru.

Po čtyřtýdenním natáčení se dvojice přesune z Prahy přímo na festival do Cannes, který probíhá od 16. do 27. května.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám