Hlavní obsah

Pomeje na dlažbě: Bartošová ho vykopla a našla si nového manažera

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Iveta Bartošová opět nezklamala a předvedla svoji nespolehlivost. I když si na předávání cen Český slavík zamluvila tři místa v první řadě, nedorazila. Její manažer těsně před začátkem poslal pořadateli omluvnou esemesku. Zpěvačka už zřejmě definitivně vykopla manžela a manažera Jiřího Pomejeho a našla si za něj náhradu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zpěvačka Iveta Bartošová

Článek

"Poslal mi těsně před začátkem Českého slavíka esemesku manažer Bartošové pan Wolf, že se Iveta omlouvá, ale nemůže dorazit, protože natáčí vánoční desku," řekl Novinkám pořadatel soutěže pan Jaroslav Těšínský.

Zpěvačka ohlásila před několika dny, že chce rychlý rozvod s manželem Jiřím Pomejem a nebude s ním spolupracovat ani jako s manažerem. A také to splnila. Funkci jejího manažera teď plní Martin Wolf. 

"Žádná vánoční deska. Iveta je doma v depresích a šušká se, že už zase trošku přičichá k alkoholu," řekl nám jeden z hostů předávání cen Český slavík. Pomeje si odlétá vyčistit hlavu na dovolenou do Thajska.

Největším šokem na předávání cen Český slavík Mattoni bylo vystoupení Karla Gotta. Ten ohlásil, že po pětatřicátém ocenění Český slavík odstupuje ze soutěže, aby ostatní zpěváci měli šanci. Celý sál Stání opery mu povstáním vzdal hold. Jakmile se hosté usadili, Gott své rozhodnutí změnil. "Možná to bylo unáhlené rozhodnutí. Nechám to na svých příznivcích, zda mi pošlou hlasy," smál se. 

Zpěvák tvrdí, že proslov nebyl dopředu připravený. "Samozřejmě základ tam byl. Ale opravdu jsem chtěl odstoupit. Najednou jsem si ale uvědomil, že to není dobrý nápad. Že by mí soupeři pak z vítězství neměli žádnou radost. Sesadit Gotta, to je důvod k radosti. Ale dostat cenu, protože už tu Gott není, to by například u Petra Koláře určitě nadšení nevyvolalo," řekl Novinkám Gott. 

Výsledky Českého slavíka jsou totožné s loňskými. Zlatými slavíky se stali Karel Gott, Lucie Bílá a skupina Kabát, stříbrní byli Petr Kolář, Lucie Vondráčková a Chinaski a na třetím místě se umístili Daniel Landa, Ewa Farna a Divokej Bill. Absolutním slavíkem se stal Karel Gott.

Skokany roku jsou Vojta Dyk, Marta Jandová a NightWork. Objevem roku se podle očekávání stal letošní finalista SuperStar Martin Chodúr. Cenu si nemohl přijít převzít. Televize Nova to zakázala, aby nebyl zvýhodněn před dalšími finalisty soutěže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám