Hlavní obsah

Polonahé snímky vynesly Anistonové tučnou částku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Jennifer Anistonová vyhrála spor s fotografem, který bulvárním časopisům poskytl její polonahé snímky. Hvězdě ze seriálu Přátelé musí zaplatit 550 tisíc dolarů, což činí přibližně 14,8 miliónů korun.

Článek

Fotograf Francois Navarre fotky Anistonové pořídil v roce 1999, když se manželka Brada Pitta opalovala ve svém sídle v Malibu "nahoře bez". Snímky následně prodal časopisům  Celebrity Skin a High Society.

.: Herečka Jennifer Anistonová se svým manželem Bradem Pittem

Proti zveřejnění se herečka ohradila a na vydavatele obou magazínů podala soudní žalobu, která však byla bez bližšího vysvětlení pozastavena. Mimosoudně se rovněž vypořádala s Navarrem, který prohlásil, že inkriminované fotky novinářům pouze zprostředkoval.

Jennifer je nejmocnější star

Anistonová si v červnové anketě časopisu Forbes vybojovala první příčku mezi nejvlivnějšími hvězdami světového šoubyznysu, přičemž bylo bráno v patrnost její finanční zázemí a také zájem, který jí věnují média.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám