Hlavní obsah

Policisté přerušili svatbu - chtěli svědectví páru a nechtělo se jim čekat

Novinky, jky
GLACHAU

Dva němečtí policisté předvedli vrchol netaktního chování, když přerušili svatbu jen kvůli tomu, aby získali výpovědi od nastávajících novomanželů. Těm někdo den předtím ukradl notebook a nějaké svatební dary během oslav, které předcházely dni svatby.

Článek

Nyní už manžele Rocco (36) a Constanze (34) Zahnovi z Glachau v Sasku budou mít zřejmě celý život nač vzpomínat. Ve svatební místnosti se totiž z ničeho nic objevili policisté a přerušili svatební obřad kvůli krádeži, kterou pár nahlásil už den předtím. Příliš horliví policisté doslova vyděsili všechny svatební hosty, když si ze svatební síně odvedli ženich Rocca.

"Každý si myslel, že má Rocco nějaké obrovské potíže, když do místnosti vstoupili do místnosti uprostřed ceremoniálu a odvedli ho pryč. Přeci jen, rozlučka se svobodou byla pořádně divoká," řekl jeden z hostů Heiner Winkler.

Šok svatebčanů se proměnil ve vztek v moment, kdy zjistil pravý důvod návštěvy policistů. "Když nám došlo, že jim jde jen o to získat svědectví poškozených, tak na ně začali všichni hosté bučet a muži zákona se raději rychle vypařili. Přeci jen na takové věci je jiný čas a místo," dodal Winkler.

Ale aby policisté vztek zúčastněných ještě zvětšili, tak je zanedlouho kontaktovali, aby jim sdělili, že jim neposkytli veškeré informace, které potřebovali a že aby mohli v řešení případu pokračovat, tak od nich potřebují další svědectví. Svatbu tedy přerušili opravdu zcela zbytečně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám