Hlavní obsah

Policisté bez milosti odtáhli luxusní lamborghini, majitel neměl řidičák

Novinky, vps
Londýn

Neobvyklý úlovek si ve středu na své konto připsali londýnští policisté, kteří odtáhli vůz Lamborghini Aventador. Majitel supersportovního automobilu, jímž je podle všeho člen katarské vládnoucí rodiny Násir Al-Thání, totiž nepředložil řidičský průkaz a doklady k vozidlu, napsal britský Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Lamborghini na odtahovém voze

Článek

Už tak výrazný vůz si jeho majitel nechal vyzdobit extravagantními fóliemi, které v noci svítí, ale policisty zaujal především fakt, že automobilu chyběla přední poznávací značka. Při následné kontrole pak zjistili, že řidič nedisponuje potřebnými doklady a vůz mu okamžitě zabavili.

Čtyřiadvacetiletý majitel vozidla se po vyřízení formalit z místa rychle vypařil a unikl tak davu zvědavých přihlížejících, kterých během čekání na odtahový vůz rychle přibývalo.

Foto: Profimedia.cz

Dostat lamborghini na odtahový vůz nebylo jednoduché

„Je skvělé, když každé léto přijedou do Londýna bohatí turisté a my se tak můžeme dívat na tato úžasná auta. Tohle lamborghini vypadalo, jako kdyby bylo z filmu Tron. Bylo senzační,“ uvedl pro Daily Mail jeden z přihlížejících.

Stejná katarská rodina na sebe upoutala pozornost už před třemi lety, kdy její členové špatně zaparkovali jiné lamborghini a ještě supersportovní Koenigsegg CCXR před obchodním domem Harrods a dostali botičky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám