Hlavní obsah

Policie odmítla zdarma hlídat Lopezovou

– MIAMI
Novinky, Korzo

Naprosto nehorázným požadavkem překvapila hollywoodská hvězda Jennifer Lopezová floridskou policii. Při své nedávné návštěvě Miami totiž třiatřicetiletá herečka a zpěvačka požadovala, aby ji místní policejní sbor poskytl ochranu. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby ji nechtěla zadarmo.

Foto: Dana Lipovská
Článek

Policisté samozřejmě hvězdě filmu Anakonda takovou službu odmítli poskytnout. Interpretka hitu Jenny From The Block argumentovala tím, že platí dost vysoké daně na to, aby ji stát mohl zaručit alespoň takovou maličkost, jakou je speciální ochrana.

"Cpu do státní pokladny nespočet peněz v daních, tak předpokládám, že by se mi mohl stát trošku odvděčit. Nevím, proč bych měla platit za policejní ochranu, když se jedná o státní službu," obhajovala svůj požadavek Lopezová.

Policie nedělá výjimky

"Přišli za námi lidé od Lopezové a stroze nám oznámili, že když ona platí vysoké daně, my jí musíme poskytnout zadarmo strážníky. Slušně jsem jim vysvětlil, že je tu všude okolo mnoho lidí, kteří jsou bohatí a platí nadměrné daně. Nikomu z nich přitom žádné výhody neposkytujeme a ani poskytovat nehodláme," interpretoval celou záležitost policejní mluvčí z Miami Beach Bobby Hernandez.

Dodal, že nabídnul týmu Lopezové najmutí policistů, kteří právě nebyli ve službě. "Dělá to tak úplně každý. Jennifer Lopezovou tato zpráva sice podle našich informací příliš nepotěšila, ale nedá se nic dělat. Jsme sice placeni z daní, ale nejsme tu pro rozmary hollywoodských hvězd," podotkl policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám