Hlavní obsah

Pokoušel se uvařit večeři pro manželku, shořela mu celá loď

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříliš šťastně skončil pokus devětapadesátiletého Paibuna Wišetšriho uvařit ve čtvrtek večer své ženě večeři. Loď, na které se oba s manželkou nacházeli a na které byl Paibun kapitánem, záhy skončila v plamenech. Manželé se stihli zachránit skokem do moře, loď však utrpěla značné škody.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vařil manželce oběd, přitom mu shořela celá loďVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Onen osudný čtvrtek se ve vodách u thajského města Pattaya rozohdl Paibun, který provozuje loď, jež nabízí potápěčské zážitky turistům, uvařit jídlo pro sebe a svou manželku. Na hořák dal vařit pikantní krevetové karí, udělal však základní chybu.

Zatímco karí vesele probublávalo na ohni, Paibun odešel z kuchyňské části, aby si vychutnal na dolní palubě kávu a kochal se nastávajícím západem slunce. Na večeři dočista zapomněl, dokud neucítil kouř.

Trosečníky zachránila plovoucí lednice

Koktejl

Na cokoliv jiného, než skočit do vody a zachránit si tak život, už ale bylo pozdě. Celá horní paluba, kde se kuchyňka nachází, byla v plamenech. Ohně a mohutného kouře si všimli na břehu a pobřežní hlídka se rychle vydala na pomoc.

Manželé byli vyloveni z vody, během požáru neutrpěli žádná zranění. Kromě nich naštěstí na palubě nikdo nebyl a loď kotvila daleko od břehu, takže oheň nemohl přeskočit jinam. Škody na lodi a potápěčském vybavení jsou však obrovské.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám