Hlavní obsah

Pohledná rumunská studentka prodává svou nevinnost

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Caracal

Osmnáctiletá rumunská studentka z vesnice Caracal v oblasti Olt, prodává své panenství, aby měla na studia. Svou nevinnost dala do aukce německé firmy, která se specializuje na seznamovací a erotické dražby. Tři dny před koncem dražby činí nejvyšší nabídka pět tisíc euro (134 tisíc korun).

Článek

"Vážím 49 kilogramů, měřím 173 centimetrů a jsem hnědooká Rumunka. Jsem nekuřačka a od gynekologa mám certifikát na to, že jsem ještě panna. Chci, aby mé 'poprvé' bylo výjimečné a nikoliv příliš náhlé a uspěchané," uvedla mladá dívka ve svém inzerátu.

"Vítěz dražby se mnou bude moci strávit celý víkend, za předpokladu, že uhradí mé případné náklady na cestu či pobyt v hotelu," zní inzerát Aliny Perceaové.

Mladá dívka se k tomuto kroku rozhodla poté, co si uvědomila, že nemá jak jinak sehnat peníze na svá studia. Uvedla ale také, že doufá, že by se vítěz mohl případně stát i jejím manželem. Přestože věří, že dražba vynese 50 tisíc euro (1,34 miliónu korun), tak tři dny před jejím koncem činí nejvyšší nabídka jen desetinu.

Reklama

Výběr článků

Načítám