Hlavní obsah

Podvodníci připravili Courtney Love o milióny

– LOS ANGELES
Novinky, Korzo

Rocková zpěvačka Courtney Love se dušuje, že se stala obětí podvodníků, kteří ji připravili o čtyřicet miliónů dolarů. Jmění mělo být dědictvím její jedenáctileté dcery Frances Bean, jejímž otec byl rocker Kurt Cobain, který si před deseti lety vzal tragicky život.

Foto: Aneta Přadková

Komorní sbor Nyklband při koncertu 27. března.

Článek

"O čtyřicet miliónů dolarů nás okradli správci svěřeneckého fondu, kteří se o mě i Frances měli finančně starat do doby její plnoletosti, kdy všechny peníze zdědí ona. Zjistila jsem, že z účtu například plynulo člověku, který se stará o mého psa, sto tisíc dolarů," vyprávěla Love.

"Další člověk si pak na moji kreditní kartu napojenou na svěřenecký fond koupil BMW. Fond je teď vycucnutý téměř do dna, což tak rozhodně nenechám. Nebudu se dívat na to, jak někdo nesmyslně okrádá moji dceru Frances o peníze po jejím otci," dodala devětatřicetiletá zpěvačka, kterou v současnosti trápí dluhy ve výši čtyř miliónů dolarů.  

Kradla prý i uklízečka

Courtney se také hašteří s falešnou uklizečkou, která údajně vykradla její americký apartmán a odnesla si všechny peníze a důležité dokumenty.

"Služebná pracovala v hale dlouhých pět hodin a pak se nějakým způsobem dostala do dalších místností a ukradla veškerou hotovost, která v domě byla. Sice šlo jen o šest set dolarů, ale ta potvora vzala i složku s důležitými bankovními dokumenty. Ty jsou pro mě téměř nenahraditelné a budu kvůli nim mít děsné běhání. Mrcha jedna," postěžovala si Love.

Reklama

Související články

Courtney Love ztratila dceru Frances

Rockerka Courtney Love se opět předvedla, tentokrát na předávání cen Grammy. Ztratila zde totiž svoji jedenáctiletou dceru, kterou našla později v slzách...

Soud zrušil zatykač na Courtney Love

Skandály proslulá americká rockerka Courtney Love může zase na nějaký čas klidně spát, tedy alespoň do poloviny března. Soudkyně v Beverly Hills Lisa Hart...

Courtney Love propukla u soudu v pláč

Svéhlavá rockerka Courtney Love, která čelí obvinění z výtržnictví a držení drog, při odchodu ze soudní síně propukla v pláč. Dotklo se jí, že jí během...

Výběr článků

Načítám