Hlavní obsah

Pittova rodina zbožňuje Angelinu

LOS ANGELES

Ačkoliv herci Angelina Jolieová a Brad Pitt dosud oficiálně nepotvrdili svůj poměr, chodí spolu už od té doby, co se Pitt rozešel s Jennifer Anistonovou. Americká média střádají střípky, které by mohly být důkazem jejich poměru. Posledním je prý fakt, že Pitt představil Angelinu své rodině. Ta na herečku reagovala kladně.

Článek

Všichni se mají rádi - tak údajně vypadá závěr návštěvy Angeliny u Bradových příbuzných. Podle magazínu People herečka na rodinu svého milence zapůsobila velice kladně.

"Setkali jsme se se s Angelinou. Celé rodině se opravdu líbila," potvrdil Boug, Pittův bratr. "Je báječná," shrnul své dojmy.

Pitt se také snaží být dokonalý, dokonce hraje roli pečlivého otce, který se stará o dvě hereččiny adoptivní děti, Maddoxe a Zaharu. Prý kvůli nim přestal kouřit. Zatím od svého rozhodnutí neupustil. A to se už dříve několikrát pokoušel svého zlozvyku zbavit, pokaždé marně.

Reklama

Související články

Brad Pitt chce adoptovat děti Angeliny

Americký herec Brad Ptit je prý připraven adoptovat děti své milenky Angeliny Jolieové a stát se tak jejich otcem. Informoval o tom internetový server...

Výběr článků

Načítám