Hlavní obsah

Pitt přerušil natáčení a odletěl za kadeřníkem

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LA VALETTA

Středozemní sluníčko ničí lidské vlasy. Vyprávět by o tom mohl třeba hollywoodský herec Brad Pitt, jenž na Maltě natáčí film Trója. Kvůli narušeným kadeřím přerušil natáčení a vydal se na téměř čtyři a půl tisíc kilometrů dlouhý let do Londýna. Podle zpráv z filmového štábu Brada nezastavil ani fakt, že v noci má kadeřnický salón zavřeno.

Foto: Robert Rohál

Romance o Krásce a Zvířeti

Článek

"Brad najednou prohlásil, že už se nemůže dívat na svoje zničené vlasy, a hned začal shánět kontakt na svého kadeřníka Daniela Galvina.

Jakmile se domluvili na schůzce, sedl do letadla a spěchal do Londýna," uvedl zdroj blízký Pittovi pro britský list Daily Star s tím, že kvůli hvězdnému herci stylista velmi ochotně otevřel i mimo klasickou otevírací dobu.

Pitt je stálý zákazník

Jak poté řekli zaměstnanci kadeřnického salónu Daniela Galvina, hvězda filmu Sedm je v podniku pravidelným návštěvníkem. Není prý žádnou výjimkou, že ráno zavolá z Los Angeles, objedná se a večer už sedí v Londýně v křesle před zrcadlem, kde si nechává si upravovat účes.

"Tentokrát šlo o barvení. Brad dorazil úplně zničený a prosil, abychom mu něco udělali s vlasy, které měl velice poškozené od maltského sluníčka. Daniel mu ochotně pomohl, protože Brad patří mezi naše nejváženější zákazníky," uvedla pro Daily Star jedna z kadeřnic, která si nepřála být jmenována.

Kdo to zaplatí?

Otázkou je, kdo Bradovy hvězdné manýry zaplatí. "S největší pravděpodobností půjdou letenka i úprava hercových vlasů z rozpočtu na film. I když se o Pitta stará zhruba deset lidí, včetně osobních stylistek, kadeřnic a kostymérek, máme přece jen rezervní fond. Všichni už totiž Brada známe z předchozích natáčení, a tak je potřeba počítat s tím, že ho může během filmování napadnout doslova cokoliv," prozradil nejmenovaný producent.

Reklama

Související témata:

Související články

Brad Pitt chce být hoteliérem

Hollywoodský herec Brad Pitt má v plánu společně se svými nejlepšími přáteli vybudovat po celém světě síť hotelů. Už nějakou dobu plánují s Rande Gerberem,...

Výběr článků

Načítám