Hlavní obsah

Pink si nechává masírovat bradavky

– SYDNEY
Novinky, Korzo

Britská popová zpěvačka Pink, vlastním jménem Alecia Moore, se přiznala, že za  oslnivou kariéru vděčí především šikovným prstům a masérským schopnostem své osobní asistentky Jackie. Pink totiž prozradila, že ji před vystoupením pořádně nažhaví masáž prsních bradavek, nikoliv drogy či alkohol, jak je to běžné u jiných hvězd showbyznysu.

Foto: Adam Halmoši
Článek

Pink na společenské párty v australském Sydney vysvětlila, že se díky masírování spolehlivě zbaví trémy a také se dostane do rozpoložení, které ji později umožňuje strhávat publikum.

Svým receptem zřejmě příliš nepotěšila své rodiče, kteří dceru již v minulosti několikrát upozorňovali, že svým vystupováním kazí mládež.  

Jackie zná zpěvaččina přání 

"Abych se před vystoupením dostala do patřičné formy, stačí, když mi někdo polaská prsní bradavky," svěřila se Pink přítomným a dodala, že nejlépe si v tomto směru vede její osobní asistentka Jackie.

"Během let, po která se o mne stará, už přesně ví, jaká dávka stimulace je v různých situacích optimální," pochválila si. 

Hrát neumí, přesvědčila hlasem

Čtyřiadvacetiletá Pink se v současnosti chystá na natáčení snímku o legendě 60. let, zpěvačce Janis Joplinové, která se předávkovala drogami a alkoholem. Přestože zpěvačka nijak nevyniká svými hereckými schopnostmi, její pěvecký výkon je natolik přesvědčivý, že roli nakonec dostala.

Pink je navíc v ideálním věku, protože může hrát Joplinovou od okamžiku, kdy v devatenácti letech přišla do Kalifornie, až do její smrti na předávkování drogami v sedmadvaceti letech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám