Hlavní obsah

Pilot helikoptéry předvedl v centru Amsterdamu brilantní přistání

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přistát se dá všude. A kdo tvrdí, že ne, tak si jen dostatečně nevěří. O svých prvotřídních schopnostech v sobotu odpoledne přesvědčil mnoho svědků pilot záchranné helikoptéry, který dokázal přistát na maličkém prostoru můstku v samotném centru nizozemského hlavního města.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pilot záchranářského vrtulníku bravurně přistál na můstku v AmsterdamuVideo: Reuters

 
Článek

Nešlo rozhodně o žádné předvádění. Pilot helikoptéry přispěchal se strojem Mobilního lékařského týmu do centra kvůli hlášení, že se někdo propadl ledem na populárním kanálu Bloemgracht ze 17. století, nedaleko od přilehlého kanálu Prinsengracht.

Jak ale informovala amsterdamská policie agenturu Reuters, navzdory hlášení na nouzové lince záchranáři na místě nakonec nikoho nenašli. Na místě zasahovaly policejní i hasičské jednotky.

Podle policistů tak šlo o poplašný telefonát anebo někdo skutečně propadl ledem, ale povedlo se mu dostat se ven a místo nehody opustil ještě předtím, než záchranáři na místo incidentu dorazili.

Reklama

Výběr článků

Načítám