Hlavní obsah

Petra Němcová se vrací na mola

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Téměř rok a půl poté, co ji zranila vlna tsunami a při neštěstí přišla o přítele Simona Atleeho, se česká supermodelka Petra Němcová opět vrací k modelingu. Podle amerických médií se nyní připravuje na focení sexy modelů z podzimní kolekce značky Rampage.

Článek

Během focení přitom poslouchá skladby svého přítele Jamese Blunta. "S hudbou dáte do práce více energie. A můžete se díky ní cítit také více sexy," prozradila Petra novinářům.

Stačí zmínit jméno Blunt a česká kráska se okamžitě začne červenat. "James Blunt? Jo, toho si tu při focení pouštíme. A každému se líbí. Známe všechna slova jeho skladeb," vyhýbá se Němcová odpovědím týkajícím se jejich románku.

"Jsem taková rockerka..."

Petra je novou tváří oblečení Rampage pro mladé ženy. "Je to velice atraktivní, sofistikované a smyslné oblečení, které rozhodně vyzdvihne značku Rampage," míní supermodelka, která při oblékání ráda mixuje styly. "Mám ráda kvalitní oblečení.

Ráda kombinuji staré kousky s novými. Jsem taková rockerka. Vyrůstala jsem na rock ´n´ rollu," prozrazuje Petra se svým typicky vřelým úsměvem.

Reklama

Související témata:

Související články

Petra Němcová už pomáhá thajským sirotkům

Česká modelka Petra Němcová se nedávno vrátila z Thajska, které navštívila i přesto, že se v zemi málem stala obětí přírodní katastrofy tsunami, jež oblast...

Výběr článků

Načítám