Hlavní obsah

Petra Janů se trápí v posilovně

– PRAHA
Novinky, Korzo

Zpěvačka Petra Janů pečuje o svůj zevnějšek cílevědomě. V létě si dopřála plastickou operaci za několik desítek tisíc, na další se nechystá. Spíš používá dobrou kosmetiku, hlídá si váhu, drží dietu a pravidelně cvičí. Nejvíc peněz tak nyní utrácí za posilovnu, kde podle svých slov dostává pěkně zabrat.

Foto: Dialog Jessenius

Petr Koukal s Michaelou Tůmovou a speciální maketou, na které se učí samovyšetření prsu.

Článek

"Před Vánocemi jsem byla lenivá, takže to doháním. Zimní sporty mě nelákají, spíš moře a písek, ale mám tolik práce, že na dovolenou není čas. Člověk musí plout v proudu, dokud to jde," řekla zpěvačka.

Petra Janů svými výkony v muzikálu Tři mušketýři dokazuje, že se jí to daří. Za roli královny byla dokonce nominována na cenu Thalie. Písničky jí napsal Michal David takříkajíc přímo na tělo.

Za popularitu je ráda

"Vyhovuje mi to, jsem ráda, že si skutečně zazpívám. Míša David je Bohem políbený skladatel. Navíc v divadle se sešla bezvadná parta lidí, je tam příjemná atmosféra a práce mě vysloveně baví," přiznala Janů, která se jako královna představila i v muzikálu Hamlet, ale v opravdovém životě by královnou být nechtěla.

"Nemůže si dělat nic za sebe, pořád ji někdo hlídá a sleduje a já mám ráda volnost," vysvětlila, i když ji problémy s popularitou vůbec netrápí a je ráda, že ji lidé poznávají a svěřují se jí se svými starostmi.

"Všichni, kteří říkají, že je mrzí ztráta soukromí, tak jenom plkají. Když je totiž na ulici nikdo nepoznává, tak jsou z toho nervózní," míní, ačkoliv připouští, že horší to je, nastane-li prekérní situace.

"Když se dostanu do problému, což se mi stalo už mockrát, jen se tomu zasměji, neberu se vážně, každý trapas mi něco dá. Naposled, když jsme měli veřejné generálky na Mušketýry, hledala jsem únik z jeviště a spadla jsem do propadla. Naštěstí se mi nic nestalo," usmála se Janů.

Reklama

Související články

Petra Janů se v jídle musí hlídat

Zpěvačka Petra Janů již osmadvacet let žije s jedním mužem a měnit ho nehodlá. Nejen pro něj se snaží, aby stále vypadala mladistvě a svěže. Také si musí...

Výběr článků

Načítám