Hlavní obsah

Petra Černocká vyžaduje od muže hlavně lásku

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Petra Černocká, která se před několika dny po čtrnáctileté známosti provdala za svého přítele Jiřího Pracného, dostala množství neobvyklých svatebních darů. Zlatým hřebem byla pozornost od manželů Mladých.

Foto: archiv NADACE AGEL

Předvánoční bazar probíhal také v prostějovské nemocnici.

Článek

"Kuriózní dárek přinesl Josef Mladý s manželkou Hankou. Dostali jsme od nich gramofon na kliku s věnováním Našim mladým, Mladí," prozradila Petra Černocká.

Kromě toho obdržela také obrázek od kamarádky Ivy Hüttnerové a anděla na zeď od Věry, bývalé spolužačky z konzervatoře. "Vzhledem k tomu, že dobře zná můj odpor k dekorativním předmětům, vybírala pečlivě," poznamenala zpěvačka. 

Krása manželského slibu

Svatba se prý vůbec konat nemusela. Černocká je toho názoru, že sňatek kvalitu manželství nemůže ovlivnit.

"S Jiřím jsme se mohli vzít vlastně kdykoli, nebo nikdy. Na našem vztahu by to asi mnoho nezměnilo. Máme se už dlouho hezky, hladce a plynule rádi. V současné době, kdy už není manžel pro ženu zdrojem obživy, je alespoň pro mě manželský slib o to hezčí," usmála se.

Jiří splňuje všechny Petřiny představy o muži. "Pro mě není rozhodující, jestli je bohatý a má skvělé postavení. Nemusí být ani moc pracovitý, to jsem já. Takže vyžaduji jen lásku, péči, pozornost a humor ve chvílích, kdy mi dochází," vysvětlila Černocká.

Novomanželé se na líbánky vydají po prázdninách. Odletí do Egypta. "Můžeme tomu klidně říkat svatební cesta. Pravda ale je, že v září si každý rok prodlužujeme léto někde u moře."

Reklama

Související témata:

Související články

Petra Černocká se chystá na vdavky

Populární zpěvačka Petra Černocká se rozhodla, že si po delším soužití vezme za manžela kytaristu Jiřího Pracného. Svatba je naplánovaná na letošní červen...

Výběr článků

Načítám