Hlavní obsah

Petra Černocká se v Egyptě léčí slivovicí

Novinky, Korzo
PRAHA

Zpěvačka Petra Černocká se chystá na dovolenou do Egypta, kam za pár dnů odlétá. Před každou výpravou do exotických krajů prý prožívá takřka válečné přípravy, při nichž svou domácnost obrátí vzhůru nohama.

Foto: Lucie Grunclová
Článek

"Snažím se totiž eliminovat jakékoliv pohromy, a tak se před každým pobytem v Egyptě dostatečně zásobím léky proti nevolnostem, absolvuji důkladnou prohlídku u zubaře a pečlivě si vybírám, co si zabalím," řekla zpěvačka.

"Loni jsem objevila na střevní potíže zajímavou metodu. Každé ráno před odchodem do egyptských ulic si dám panáka domácí slivovice. Funguje to spolehlivě, a tak letos povezu celý litr," vysvětlila Černocká, která má Egypt velmi ráda.

Po návratu ji čeká dieta

Do země se zamilovala již před mnoha lety. Za svou vášeň pro exotiku neváhá posléze ani nepříliš příjemně platit.

"Bohužel mi velmi chutná arabská kuchyně, a tak jsem předem smířená s tím, že po návratu zahájím dietu. Nejvíc mi chutná lilek ve všech podobách a samozřejmě kebab. Ten si ale dávám pouze občas, neboť netuším, co do něj při přípravě zakomponovali," sdělila.

"Ke všemu ještě milují egyptské sladkosti a v dobrých hotelích mají v jídelnách vyrovnanou hromadu minimálně deseti dortů. Během prvních dní ochutnám všechny a do konce dovolené si pak dávám ten nejlepší. Většinou tak přiberu přes dvě kila. V tomto směru mi chybí disciplína," přiznala se.

Na pláže se Petra Černocká sice velmi těší, ale letos musela řešit velké dilema. V okolí její chalupy totiž začaly růst houby, kvůli nimž málem dovolenou zrušila.

"Mám černé svědomí. Začala houbařská sezóna, hřiby nám rostou rovnou za stavením. A já odlétám na dovolenou. Trpím, ale už se stalo, a tak doufám, že po návratu ještě závěr houbové exploze stihnu," věří Černocká.

Reklama

Související témata:

Související články

Petra Černocká se chystá na vdavky

Populární zpěvačka Petra Černocká se rozhodla, že si po delším soužití vezme za manžela kytaristu Jiřího Pracného. Svatba je naplánovaná na letošní červen...

Petra Černocká vyžaduje od muže hlavně lásku

Zpěvačka Petra Černocká, která se před několika dny po čtrnáctileté známosti provdala za svého přítele Jiřího Pracného, dostala množství neobvyklých svatebních...

Petra Černocká rozdává kolem sebe radost

Petra Černocká je stále nabitá pozitivní energií, kterou podle přátel přenáší i na své okolí. Zpěvačka pak zastává názor, že současný život plný stresu...

Výběr článků

Načítám