Hlavní obsah

Petra Černocká rozdává kolem sebe radost

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Petra Černocká je stále nabitá pozitivní energií, kterou podle přátel přenáší i na své okolí. Zpěvačka pak zastává názor, že současný život plný stresu lze přežít jen s pořádnou dávkou humoru.

Článek

"Mám určitý dar i v těch nejpekelnějších situacích stačit zahlédnout i tu absurdně legrační stránku věci. No a protože jsem cirkusový kůň, který chce za každou cenu bavit, tak to rovnou dám k lepšímu," svěřila se Černocká, kterou mají kamarádi mimo jiné rádi i kvůli jejímu přístupu.

"Radost mi působí láskyplný vztah k mému mužskému, k dceři a kamarádům. Čím dál víc mě uklidňuje samota v přírodě a moji zvířecí miláčkové," dodala zpěvačka.  

Houbařské léto

Petra Černocká stráví léto na chalupě v severních Čechách. Má ráda les a houbaření, s chutí si zajezdí na kole, aby si udržela kondici.

"Před světem se ale neschovávám. Naopak vysedávám v kavárničce na náměstí v České Kamenici, kam si jezdím obden na kole přečíst denní tisk. Jezdím tam z chalupy v Kytlici, kde jsem vyrůstala od dětství a kde hodlám i na místním hřbitůvku spočinout. S tím ale nijak nespěchám," poznamenala.

Reklama

Související témata:

Související články

Petra Černocká se chystá na vdavky

Populární zpěvačka Petra Černocká se rozhodla, že si po delším soužití vezme za manžela kytaristu Jiřího Pracného. Svatba je naplánovaná na letošní červen...

Petra Černocká vyžaduje od muže hlavně lásku

Zpěvačka Petra Černocká, která se před několika dny po čtrnáctileté známosti provdala za svého přítele Jiřího Pracného, dostala množství neobvyklých svatebních...

Výběr článků

Načítám